ARCHIVO :

MUSCLOS / MEJILLONES

Hola a tots! Avui us vull parlar de les diferents maneres de fer els musclos que faig jo.
Si us interessa , segui llegint...


Ara a l´estiu la forma més bona i més refrescant de fer els musclos es a la vinagreta.

Agafeu els musclos frescos, els renteu bé,i els poseu en una cassola amb tapadora,sense aigua ni res.
Poseu el foc mig i els deixeu uns 10 minuts.
Mentres tant podeu fer la vinagreta , tallant ben petit : 1 tomàquet, 1 ceba tendre , 1/2 pebrot vermell i 1/2 pebrot verd.
Ho barregeu tot i ho amaniu al vostre just.Jo hi poso 4 cullerades d´oli d´oliva i 3 cullerades de vinagre de vi.
Peró com ja us dic , ho heu de fer al vostre just. També hi podeu posar un all picadet si us agrada.

Quan els musclos ja estiguin fets , els trèieu del foc i els aboqueu a la aigüera.Els aneu obrint amb conte de no cremar-vos i li trèieu una part de la closca.

Deixeu que es refredin una mica i els poseu en un bol o en un plat i hi tireu la vinagreta per damunt.

I ja esta , llestos per menjar.Boníssim!!

Hi han moltes més maneres de fer-los.
Els heu provat mai amb salsa roquefort?  A qui li agradi el formatge es una opció molt bona i diferent.
El que heu de fer es fer els musclos com us he dit abans,ficant-los a la cassola, sense aigua ni res, i per la salsa nessessitareu: 200 ml de nata liquida i formatge roquefort.

En una cassola poseu els 200 ml de nata i una mica de formatge roquefort, uns 100 grams, i amb el foc baix aneu remenant fins que els dos ingredients s´integrin i es quedi una consistencia espessa.

Agafeu els musclos, els hi trèieu una part de la closca i hi tireu la salsa per damunt.
Per sucar pa!  Això si , s´ha de menjar acabat de fer, per que si es refreda la salsa ja no es tant bo.


També els podeu fer simplement amb una salsa de tomàquet i ceba.Aquí si que sucareu pa!

Bé , espero que us hagi agrada i que us hagi donat idees.Ja hem direu com els feu vosaltres.

No hay comentarios:

ENTRADAS MAS VISITADAS :